onsdag 14. september 2011

Til Brudeparet

Her kommer enda et kort med mitt nye favoritt digistempel - You and me fra Tiddly Inks. Dette brudeparet tror jeg er en av de fineste bryllupsstemplene jeg har sett. Så ikke så rart at de får æren av pryde forsiden av et mine kort igjen!

 Det ble et Easel Card, de er jo så flotte å sette frem på bokhylla f.eks, og jeg håper virkelig at mottakerne blir like glad for å få dette kortet som jeg synes det var å lage! :)

 Er de ikke nydelige? Er jo slik et brudepar skal se ut, lykkelige - sammen <3 De er blitt fargelagt med Copics, og på brudekjolen har jeg brukt Stickles - Star Dust.


 Her har jeg stanset ut en dies med Spellbinders og på den har jeg stemplet et skjønt ordtak som jeg har kjøpt hos Kort&Godt. Rund kantene har jeg hatt Liquid Perls - Opal White.

Under photoshooten ble tilskueren ivrig og ville delta, så her har dere min datter som står modell ;) Er jo ikke noe moro når en ikke er i spotlighten, så hun måtte jo bare bli med!

 Her kan dere se hvor det er laget en plass for å skrive hilsen, på øversiden. Har også laget en liten pengelomme, ergo en lapp med et hint slik at det ikke blir noen misforståelser om hva dette er for noe, hihi.. Tror perlene er fra Panduro. "Til Brudeparet" er et stempel fra Stempelglede. Blondene og blomster er fra WOC.


 Papirene som jeg har brukt er fra Pion Design, de er så fine! Har også fått brukt det svarte Bazzil arket som jeg har hatt liggende en stund ;))


 Forresten, de hjertene dere ser her.. De kalles frem fra glemselen.. Neida, men jeg hadde ikke oversikt om at jeg hadde disse engang. De er fra Cuttlebug, tror faktisk de fulgte med maskinen når jeg fikk den. De er stanset ut på rosa skumgummi.


Deltar på disse utfordringene:
Die Cut Dreams - Challenge #98 Flower Power
Sukkersött - Utfordring #136


Tusen takk for at du kom på besøk i bloggen min! Sett stor pris på alle små visitter ;)
Klem fra Cathrine5 kommentarer:

 1. Nydelig bryllupskort! Og det brudeparet er jo SÅ søtt!
  Skjønner godt du er fornøyd med kortet ;)

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Dette korte var helt nydelig, du lager forresten helt fantastiske kort :) Ha en flott kveld videre, og jeg gleder meg til å bli en følger av bloggen din:)

  SvarSlett
 3. Nydelig bryllupskort! Tror jeg må nok kjøpe det er stemplet jeg også:)

  SvarSlett
 4. Such a gorgeous card, love the colour combo.
  Thanks for playing at Die Cut Dreams.

  Hugs Ali x

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar, det blir satt stor pris på!

Thank you for leaving a comment, I really appreciate it!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails