lørdag 12. november 2011

....hurra!! Karianne har fylt år!

..å endelig kan jeg vise frem det jeg har laget til henne!

Og det går enda i tingene som jeg lagde på treffet, som vi hadde her i Alta for noen helger siden. (gurimalla så effektliv jeg har vært!) 
Til min venninnes bursdag dekorerte jeg en tre-eske som jeg har kjøpt på Europris

Den har fått seg et strøk med hvit akrylmaling før jeg pyntet den med papir og blomster. Hehe, jeg tok litt av på blomstrene, tror jeg brukte over 30 stk på denne! Ny rekord for meg! 


Stemplet ut "Vennskap er kilden til de største gleder" som kommer fra Stempelglede. Nøkkelen under husker jeg ikke hvor kommer fra.

En titt fra forsiden, er et nydelig papir fra FabScraps som er brukt her.

Kisten kan brukes til så mangt, jeg har valgt å putte noen te-lys oppe for å vise et eksempel, og når de er brukt opp gjør den seg jo fint som et smykkeskrin f.eks.

Jeg fikk låne et nydelig stempel på treffet og husket ikke på å notere meg bak øret hvem dette kommer fra. Mye mulig Kort&Godt, men er ikke sikker..

Jeg lagde også et kort til henne, og her kommer et lite bilde-ras


Så må jeg takke så masse for alle de flotte kommentarene dere legger igjen her! Det er så koselig å lese! Å det gir meg en sjangse å se hvem som er innom, å så kan jeg ta en titt tilbake hos dere!

Ha en topp lørdags kveld, klem fra Cathrine

8 kommentarer:

 1. Den esken er bare lekker, alle de flotte blomstene du har brukt.
  Kortet også er nydelig, du er flink.

  Klem May Britt

  SvarSlett
 2. Wow Catherine

  Amazing creations - just wonderful.

  Take care.

  Hazel x

  SvarSlett
 3. Den esken var jo bare rå lekker, og så nydelig dekorert med blomster. Kortet var også nydelig.

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 4. Superfin kiste!! Nydelig dekorert:))
  Kjempelekkert kort i nydelige farger:)
  Go klem fra mæ:)

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min :-) Var ikke så veldig mye arbeid med pussinga av skjenken, pusset bare fort over. Litt mer jobb var det med malinga, ble noen strøk før jeg var fornøyd ;-) Men er SÅ fornøyd med resultatet, så det var absolutt verdt det! Har ikke sett deg på nabohytta, men nå har ikke vi hatt så mye tid til hyttekos den siste tia. Kommer sterkere tilbake på nyåret. Så bra at det er flere småttiser i nærområdet da, da sees vi sikkert i akebakken etterhvert :-))

  SvarSlett
 6. Tusen takk for verdens fineste bursdagsgave, snille deg. Du er helt fantastisk flink til å lage nydelige gaver, som både er vakre å se på, og som i tillegg gleder stort! Akkurat nå er kisten pent pakket inn, og har startet på reisen til sydligere breddegrader. Den er faktisk den ene av de to private eiendelene jeg har valgt å pakke i kassa når jeg reiser. Den skal få være pynten i teltet mitt!:-) Gla i deg!

  SvarSlett
 7. Stakk bare innom for å ønske deg en Riktig God Jul:)
  Klem, Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar, det blir satt stor pris på!

Thank you for leaving a comment, I really appreciate it!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails